dijous, 22 de febrer del 2018

Afegim una nova pàgina al web amb recursos per als amants de les plantes


Afegim una nova pàgina en forma de pestanya —anomenada EINES— al web. En aquesta pàgina hi publicarem tots els recursos per als amants de les plantes.
Hem començat per consignar els llibres bàsics per a conèixer el nom de les plantes a partir de la imatge. Un mètode senzill per a conèixer el nom de les plantes més comunes, que no necessita tenir coneixements botànics.
Hi consten tres manual per a conèixer les principals plantes de la terra baixa, la muntanya mitjana o estatge montà i les plantes d'alta muntanya. Entre els tres manual tenim a la ma més de mil plantes amb les fotos corresponents i les característiques principals. Aquest nombre representa el 30% de totes les plantes de Catalunya.



A més, hi ha un quart manual —Petit atles de la vegetació de Catalunya—per a conèixer els grans paisatges vegetals del territori català.



Els manuals que hem consignat han estat elaborats, al llarg dels anys, pels instructors botànics voluntaris de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, Valentí González i Josep Nuet Badia.

[Text: © Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari