EINES

Guies bàsiques per a saber el nom de les plantes a partir de la imatge


Llibres de imatges de plantes, a tot color, confeccionats expressament per a les persones que volen conèixer les plantes més comunes i no tenen coneixements ni experiència botànica.


Plantes de la terra baixa
Josep Nuet Badia

Guia senzilla que inclou 330 plantes mediterrànies de 10 grans hàbitats per a facilitar trobar-ne el nom. Inclou el nom científic, el popular, la forma vital, el substrat, la florida i la distribució general a les terres catalanes.

Edició de l'autor. Imprès sota comanda per Bubok Publishing,  SL

Venda exclusivament a Internet.  Compra'l clicant aquí


Plantes montanes dels Pirineus
Josep Nuet Badia

Guia senzilla que inclou 348 plantes montanes, és a dir, de la muntanya mitjana. de 10 grans hàbitats per a facilitar trobar-ne el nom. Inclou el nom científic, el popular, la forma vital, el substrat, la florida i la distribució general a les terres catalanes.

Editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat.
Venda a llibreries o directament a l'editor, clicant aquí.
Plantes alpines dels Pirineus
Josep Nuet Badia

Guia senzilla que inclou 366 plantes alpines, és a dir, de l'alta muntanya. de 13 grans hàbitats per a facilitar trobar-ne el nom. Inclou el nom científic, el popular, la forma vital, el substrat, la florida i la distribució general a les terres catalanes.

Editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat.
Venda a llibreries o directament a l'editor, clicant aquí.
Atles de vegetació

Llibre de mapes i imatges de paisatges, a tot color, confeccionats expressament per a les persones que volen conèixer els tipus de vegetació més comuns i no tenen coneixements ni experiència botànica.


Petit atles de vegetació de Catalunya
Josep Nuet Badia & Valentí González

Atles senzill, però molt detallat, que inclou 21 unitats de vegetació de Catalunya, amb un mapa, una taula amb les plantes principals i diverses fotos i comentaris per a comprendre amb facilitat el paisatge vegetal català.

Edició dels autors. Imprès sota comanda per Bubok Publishing,  SL

Venda exclusivament a Internet.  Compra'l clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari