dimarts, 25 d’abril del 2017

La creació de Miconia al portal BioC


El Portal de Biologia de Conservació de les Plantes, conegut com a BioC, ha inclòs una nota sobre la fundació de Miconia, revista botànica catalana independent.

Aquest web és un portal de referència en botànica del nostre país. Iniciat el 2007, el Portal de Biologia de la Conservació de Plantes està confeccionat per l'Equip de recerca en Biologia de la Conservació de Plantes (BioC), dirigit pel Dr. César Blanché, catedràtic de botànica de la Facultat de Farmàcia, Universitat de Barcelona.

Aquest equip es dedica a l'estudi del fenomen de la pèrdua de biodiversitat vegetal a la regió mediterrània occidental, principalment a través de la investigació en biologia de poblacions de mida molt reduïda, resultat de la fragmentació dels hàbitats causada per les activitats humanes.

Interfície del portal BioC amb la notícia de la creació de
Miconia, revista botànica catalana independent.

Per la nota que redacten es veu que segueixen el blog de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, al qual estan vinculats Josep Nuet, editor de Miconia i Valentí González, de l'equip editorial, que juntament amb el Dr. Àngel Romo, són els membres fundadors de Miconia.

[Text: Josep Nuet Badia i BioC]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari