divendres, 9 de juny del 2017

Acte de presentació del llibre L’Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya


El dia 8 de juny, a la sala d’actes del Centre Excursionista de Catalunya, es va fer l’acte de presentació del llibre L’Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya, treball que recull totes les activitats que s’han dut a terme a l’ERB des de l’any 2006, any de la seva fundació, fins el 2016. 

Moments inicials de l'acte, presidit per Miquel Rafa
com a vicepresident 1r del CEC [Foto: © Andrés Valverde]

En l’acte, es va iniciar llegint unes quantes adhesions de professors universitaris i amics de l'ERB, que no van poder-hi ser presents.
Després intervingué Miquel Rafa, vicepresident primer del CEC —que substituí Albert Vidal, vocal de Ciència i Cultura, que havia de presidir l'acte però no va poder per malaltia—, que el presentà i féu un parlament, en el qual glossà el treball científic que fem en el camp de l'excursionisme com un element fundacional del Centre Excursionista de Catalunya i com la Junta Directiva de l'entitat té un especial interès a promoure. Va valorar, felicitar i encoratjar l'Equip de Recerca Botànica a continuar la tasca que duu a terme i que tant bons fruits està donant.
A continuació, Josep Nuet Badia i Valentí González, autors del llibre i fundadors de l’ERB, van explicar —a través d'una presentació—, el seu origen, la seva filosofia i els seus objectius i van fer un repàs de les principals activitats que s’han desenvolupat durant aquests deu anys. 
En finalitzar la presentació es va obrir un col·loqui informal en el qual diferents socis i col·laboradors de l'ERB, van aportar les seves reflexions i valoracions, en un ambient cordial i agradable.
A la presentació hi van assistir nombrosos amics i col·laboradors de l'Equip, que van passar una bona vetllada repassant tota la feina feta fins ara en benefici dels nostres consocis i de la ciència botànica. 

Durant la intervenció dels autors del llibre
[Foto: © Rafael del Hoyo]

Aquest acte de presentació del llibre L’Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya ha format part de les activitats que s’han dut a terme dins de la Setmana de la Natura 2017

Portada del llibre
El llibre ja està disponible, tant al bloc de l’ERB, on es pot descarregar gratuïtament en format pdf, com al web de Bubok, empresa d'edició sota comanda, on també es pot descarregar en format pdf i es pot comprar, per qui el vulgui, imprès en paper.

[Text: Valentí González i Josep Nuet Badia; fotos: © Rafael del Hoyo i Andrés Valverde]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari