dijous, 20 de juliol del 2017

La Institució Catalana d'Història Natural (IEC) es fa ressò de la publicació de la revista Miconia i de L'Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya


Les Notícies de la Institució, circular de la Institució Catalana d'Història Natural, entitat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, en el número 132, corresponent al juliol-agost de 2017 es fa ressò de la publicació del primer número de Miconia, revista botànica catalana independent, promoguda pels nostres consocis Josep Nuet i Valentí González.
La notícia breu, permet enllaçar amb el blog de la revista i descarregar els diferents articles publicats fins al dia d'avui.

 A la mateixa pàgina també dona compte de la publicació del treball L'Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya, una memòria dels primers deu anys d'activitat científica i pedagògica d'aquest grup obert del Centre Excursionista de Catalunya, fundat i liderat per Valentí González i Josep Nuet, per fomentar l'estudi i el coneixement de les plantes i de les comunitats vegetals del nostre país, a partir del treball de camp.
La presentació del llibre va ser el 8 de juny a la sala d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya, i va comptar amb la presència de Miquel Rafa, vicepresident del CEC. Aquesta presentació estava inclosa dins els actes de la Setmana de la Natura 2017.

Pàgina 6 de les Notícies de la Institució on figura
l'anunci de les dues noves publicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari