divendres, 3 de novembre del 2017

Exposició «Orquídies al delta del Llobregat» al Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat


La setmana passada, al Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat, es va inaugurar una exposició dedicada a les orquídies del delta del Llobregat. 

L'exposició es troba al Centre Comercial Splau
[Foto: © Valentí González]
L’exposició consta de 32 pòsters distribuïts en 8 prismes quadrangulars de mida gran, on s’expliquen aspectes generals sobre la biologia d’aquesta família vegetal i, específicament, de cada una de les 26 espècies que han estat trobades en el delta del Llobregat. Concretament, hi ha una descripció de la planta, s'explica la seva distribució general i al delta del Llobregat i, en un esquema, es detalla la seva època de floració.

Pòster dedicat al clavel violaci
(Limodorum abortivum)

[Foto: © Valentí González]
Les imatges que conté l’exposició són tant de detall com de l’aspecte general de cada una de les espècies i han estat reproduïdes amb molta resolució. A més, per a cada espècie hi ha un mapa del delta del Llobregat amb la seva distribució. Tot plegat fa que l’exposició tingui una qualitat destacable. 

Dues imatges generals de l'exposició [Foto: © Valentí González]
Un dels components de l’Equip de Recerca Botànica del CEC, Valentí González, ha col·laborat amb l'aportació d’imatges i amb la supervisió científica.

L'exposició ha estat realitzada per l'àrea d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat de Llobregat i compte amb la col·laboració de Shopping Splau.

[Text i fotos: © Valentí González]

1 comentari:

  1. This is the first time i read your blog and admire that you have posted on this...I really found useful.Keep updated.

    ResponElimina

Escriu un comentari