dissabte, 17 de març del 2018

Novetats al blog de l’ERB


Amb l’objectiu de millorar el contingut del nostre blog, hem afegit dues noves pàgines que trobareu a les pestanyes.

La primera és CURSOS, on surt la relació de tots els cursos de botànica que s’han desenvolupat a l’ERB en col·laboració amb l’Escola de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya. Hi trobareu un enllaç que us portarà directe al lloc on podreu descarregar les memòries de cada un dels cursos ja acabats i, també, hi trobareu l’enllaç amb la pàgina del CEC on podreu fer la inscripció dels dos cursos que actualment s’estan preparant.

La segona pàgina és PUBLICACIONS, on surt la llista, per ordre d’aparició, de tots els treballs científics publicats i derivats de les activitats desenvolupades a l’ERB. A cada un dels treballs hi trobareu un enllaç on podreu comprar o descarregar la publicació.

També hem afegit un nou gadget (a la columna dreta del blog) anomenat Publicacions en el que ens farem ressò d’algun treball o llibre que ens pugui interessar. Per començar hem penjat la imatge de L’Equip de Recerca Botànica, deu anys de ciència al Centre Excursionista de Catalunya, publicat gairebé fa un any i que és un compendi de totes les activitats fetes a l’ERB des que es va crear, l’any 2006, fins a l’any 2016. Sempre que sigui possible, clicant sobre la fotografia, hi haurà un enllaç directe al lloc de descarrega o compra de la publicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari