dilluns, 14 de maig del 2018

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser inclou a la seva web informació detallada del 4t Curs de flora alpina a Ulldeter


Al web dels parcs de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya, en la pàgina del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, inclou informació del IV Curs de flora alpina a Ulldeter, que organitza l'Escola de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya i l'Equip de Recerca Botànica del CEC.
La informació que han penjat a la secció d'agenda d'activitats, inclou informació detallada i molt ben explicada del curs. També inclou un enllaç al web del Centre Excursionista de Catalunya (CEC), per a més informació i inscripcions, i recomana la visita, amb l'enllaç corresponent, al blog de l'Equip de Recerca Botànica del CEC —que aporta els instructors botànics als cursos— per a conèixer les activitats de formació i recerca que porta a terme aquest Equip de botànics amateurs.
Finalment, en la pestanya més informació del final de la notícia, ens permet descarregar el cartell del curs i el programa i altres detalls logístics del curs, en format PDF.
La inclusió d'aquesta informació en el web oficial del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, ens permetrà fer més visible el curs i també és, en certa manera, un reconeixement del parc a la tasca pedagògica i científica de qualitat que fa Centre Excursionista de Catalunya per mitjà de l'Escola de Muntanya i de l'Equip de Recerca Botànica.
Hem de recordar que la direcció del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser ha concedit al curs una autorització especial per a poder recol·lectar les plantes del parc que calgui determinar amb detall.

Imatge de la interfície del web del
Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
en el qual informa detalladament del IV Curs de flora alpina a Ulldeter,
que organitza l'Escola de Muntanya del Centre Excursionista
de Catalunya i l'Equip de Recerca Botànica del CEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari