divendres, 11 de gener del 2019

Recta final de la Flora de la vall de Saltèguet (la Cerdanya)


L'equip de redacció de la Flora de la vall de Saltèguet (la Cerdanya), compost per Valentí González, Josep Nuet Badia i Francesc Vallhonrat, està acabant l'edició de la flora.

Valentí González en el seu estudi amb les paginades
de la Flora de la vall de Saltèguet, ja revisades
[Foto: © Josep Nuet Badia]


En aquest moment hi ha l'obra maquetada i s'està revisant les paginades de la darrera part. Per altra banda, Eulàlia Nuet corregeix els textos, com sempre en una col·laboració molt professional, que agraïm sincerament.
Hem de recordar que la flora de Saltèguet és el primer estudi que es va plantejar l'Equip de Recerca Botànica (ERB) del Centre Excursionista de Catalunya. Es va iniciar el treball de camp l'any 2006 i, al llarg d'uns quants estius, diversos equips de l'ERB van anar herboritzant i anotant plantes per tota la vall, tant al sector de la Baixa Cerdanya, com en els municipis de l'Alta Cerdanya, sota administració francesa.
Es van aplegar unes 9.000 citacions de plantes, sumant els plecs d'herbari com les notes de camp, i després d'una llarga feina, amb diverses interrupcions, de determinació i de confecció de la base de dades, ara l'obra s'està enllestint.
Us anirem informant de com avança aquest final de l'edició, que esperem surti aquesta primavera.

[Text i foto: © Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari