dijous, 26 de març del 2020

L'Equip de Recerca Botànica (ERB-CEC) està confinat però no desactivat


Com tots, l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, està confinat per la pandèmia de coronavirus (COVID-19) que pateix bona part del món.
Com sabeu el Centre Excursionista de Catalunya, va fer un comunitat en el qual suspenien les activitats programades fins el 29 de març, data en que acabava el termini de confinament de la població per aquesta pandèmia. Ara s'ha prorrogat el termini de confinament fins al dia 11 d'abril. El cert és que ningú sap quan s'acabarà aquest temps de confinament i de suspensió de totes les activitats.

L'Equip de Recerca Botànica (ERB-CEC), manté les activitats programades en espera de les indicacions de les autoritats i del Centre Excursionista de Catalunya, i té la intenció de recuperar les activitats programades en el moment que es permeti la lliure circulació pel país.
Demanem a tothom que es cuidi tant com pugui per col·laborar en la contenció i la superació de la pandèmia i que aprofiti aquests dies per practicar la nostra afició a la botànica.
Us recordem que Miconia, revista botànica catalana independent, continua oberta i va publicant treballs de recerca que podeu llegir o descarregar-vos lliurement.

A partir d'avui anirem penjant en aquest blog, fotografies de plantes que van florint durant aquests dies i que de cap manera ens volem perdre. És una mena de primavera virtual. La d'avui és presa el 10-III-2020 a Sant Magí de Brufaganya (la Conca de Barberà).

Chaenorrhinum origanifolium ssp. crassifolium

[Text i foto: Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari