divendres, 12 de juny del 2020

Onzena Trobada dels Dijous de l’Equip de Recerca Botànica per videoconferència


Ahir, l’Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya va celebrar l’onzena reunió setmanal de cada dijous per videoconferència. 

En aquesta ocasió ens hem pogut reunir un total de 14 participants de diferents localitats: Barcelona, Valldoreix, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Breda i Vilafranca del Penedès, a més del company que volta per Xile, que en el seu cas es va connectar des de Punta Arenas.

La sessió d’ahir va estar dedicada en exclusivitat a preparar l’estudi botànic que volem desenvolupar a Salallacera, un paratge del municipi de Sant Llorenç Savall, en la comarca del Vallès Occidental. En aquesta sessió, que complementava la de la setmana passada, es van acabar de polir els últims dubtes sobre el projecte. 

Porció del mapa topogràfic del sector de Salallacera,
en Sant Llorenç Savall. S'observa una important zona
ombrejada que correspon al bosc de la Mosquera,
on es farà l'estudi

[font: Institut Geogràfic i Cartogràfic de Catalunya]

Per a la següent reunió per videoconferència tenim preparades 6 làmines amb imatges de plantes per a determinar. 

També es va aprofitar la sessió per recordar als participants que el 18 de juny, a les 18 hores, hi ha previst un webinar al CEC amb el títol Per què la flora de la Vall d’Aran és tan rica?, a càrrec de Josep Nuet Badia, i que els interessats s’han d’inscriure en el web de l’entitat. 

[Text: Valentí González; imatge: ICGC]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari