dijous, 8 de juny del 2023

Tot preparat per al 9è Curs de flora aranesa

 
El 9è Curs de flora aranesa, organitzat per l'Escola de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya amb la col·laboració de l'Equip de Recerca Botànica, ja està llest.
 
Avellanosa en la vall d'Aiguamòg
 
En aquesta ocasió, es visitaran llocs tan diversos com la vall d'Aiguamòg, on gaudirem d'unes espectaculars avellanoses; la vall deth Horcalh, plena d'interessants molleres entre pinedes de pi negre; els voltants del Portilhon de Bossòst, amb unes increïbles avetoses que fa uns anys es van veure afectades pel pas del cicló Xynthia; era Costassa, amb uns prats de dall en plena floració, Sant Jaime d'Arties, amb uns herbassars de Xerobromion carregats de plantes, etc. Tot plegat fa que durant el curs es pugui gaudir d'un conjunt de paisatges molt variats amb una flora molt diversa i representativa de la comarca aranesa.
 
Avetosa prop del Portilhon de Bossòst

Vall deth Horcalh

Sant Jaime d'Arties

A més del treball botànic que es desenvoluparà durant el curs, els cursetistes podran gaudir del nou Aran Hostel del CEC, situat en la població de Salardú, on estarem allotjats.
 

El nou Aran Hostel del CEC
 
El curs, abans de començar, ja és tot un èxit per l'alta inscripció que té. Només queden quatre places i el període per a inscriure-s'hi acaba el 15 de juny.
 
Josep Nuet i Valentí González,
instructors botànics voluntaris
de l'Escola de Muntanya del CEC,
prop de la cabana deth Horcalh (1.807 m d'altitud)


L'enllaç on podeu veure més detalls sobre el curs i, si us interessa, formalitzar la inscripció és el següent:
 
 
Animeu-vos!!!
 
[Text i fotografies: Valentí González]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari