dijous, 14 d’abril del 2016

Petit atles de vegetació de Catalunya


A primers d'abril hem publicat un nou manual pels aficionats a la botànica. Es tracta d'un petit atles que recull la cartografia dels principals dominis de vegetació del nostre país. Els autors són Josep Nuet Badia i Valentí González, fundadors i animadors de l'Equip de Recerca Botànica Ramon Pujol i Alsina del Cente Excursionista de Catalunya.

Imatge de la portada del Petit atles.
L’objectiu que perseguim amb el Petit atles és facilitar l’estudi i el coneixement de la nostra flora i vegetació, d’una riquesa i varietat inqüestionables.
És l’únic atles de vegetació de Catalunya disponible i assequible a qualsevol persona amb interès per la natura.
El Petit atles ofereix la novetat que, a més del mapa general amb totes les unitats de vegetació, presenta cada unitat per separat, amb una documentació literària i fotogràfica molt útil per a comprendre les característiques i el significat biogeogràfic de cada una.
A cada mapa hi ha un esquema dels estatges per a entendre millor la situació de cada domini de vegetació en el conjunt.
El Petit atles de vegetació de Catalunya està publicat com a edició d'autor amb impressió sota comanda. Els que el vulgueu adquirir, no el trobareu a les llibreries, l'heu de comprar per Internet directament a la impremta. Ho podeu fer clicant aquí.

[Text: © Josep Nuet Badia]