divendres, 2 d’octubre del 2020

Nova sessió de determinació de plantes per videoconferència


Aquest dijous passat hem començat amb les determinacions de plantes en les reunions per videoconferència. Ens hem reunit telemàticament deu membres de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya des de diferents llocs: Barcelona, Sant Joan Despí, Valldoreix, Viladecans, Santa Coloma de Cervelló, Vilafranca del Penedès, Badalona i Sant Boi de Llobregat.

Com sempre, hem determinat 6 plantes a partir d'imatges, 3 d'elles corresponien a fotografies d'exemplars a la natura i altres 3 eren imatges de mostres herboritzades. 
 
Évol (Sambucus ebulus)

 
Els membres de l'ERB ja havien treballat a casa les imatges que prèviament se'ls havia enviat per correu electrònic, amb la qual cosa, a la videoconferència es van confirmar les determinacions, es van resoldre els dubtes i es van comentar les particularitats de cada espècie.
 
Creixen de cavall (Veronica beccabunga)

 
Com sempre aquesta activitat ha tingut força èxit i serà una de les que més farem servir en aquestes sessions telemàtiques que, a partir d'ara, seran una constant dins de les activitats de l'ERB.
 
Totes les làmines que hem fet servir en les sessions de determinació es poden consultar clicant aquí.

 
[Text: Valentí González; fotos: Valentí González i Josep Nuet Badia]
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari