dijous, 17 de desembre del 2020

Última reunió del dijous de l'any 2020 per videoconferència 

Com cada dijous, l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya s’ha reunit per videoconferència per treballar i planificar els projectes que està duent a terme. 

Avui ens hem reunit un total de 12 membres de l’ERB de diferents localitats: Barcelona, Valldoreix, Viladecans, Badalona, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i Vilafranca del Penedès.

Aquesta sessió va ser la dissetena dedicada a la determinació de sis plantes a partir d’unes imatges (làmines 97-102). 

Baladre (Veratrum album)

Ambròsia (Ambrosia coronopifolia)

Les 102 làmines que hem treballat i que hem determinat fins ara es poden consultar aquí.

La vídeo reunió d’avui ha estat l’última del 2020. Enrere ha quedat un any ple d’obstacles a causa de la pandèmia de la Covid-19. Entrebancs que ens han obligat a anul·lar cinc de les sortides mensuals que teníem programades i a suspendre el curs que habitualment fem a la primavera. Tot i així, hem pogut gaudir d’altres cinc sortides i hem pogut dur a terme el curs d’estiu a la Vall d’Aran.

Un aspecte positiu derivat de la situació que estem vivint ha estat l’adaptació del grup a les noves tecnologies, que ens ha permès mantenir el contacte dels membres de l’ERB per mitjà de les videoconferències que hem anat fent cada dijous. Hem fet un total de 26 sessions, de les quals 17 han estat dedicades a la determinació de plantes.

Avui hem fet la darrera videoconferència de l’any 2020 i ja no ens tornarem a reunir fins el gener de l'any vinent.

Amb la il·lusió que al 2021 es pugui vèncer la pandèmia i que la situació es normalitzi, ens hem acomiadat desitjant-nos un Bon Nadal i un Bon Any. Desitjos que fem extensibles a tot el Centre Excursionista de Catalunya i a tots els seguidors d’aquest blog. 

[Text: Valentí González; fotos: Valentí González i Josep Nuet]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari