dilluns, 28 de juny del 2021

Tot a punt pel 8è Curs de flora aranesa


Enguany l’Equip de Recerca Botànica i l’Escola de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya han organitza el ja tradicional curs d'estiu, el 8è Curs de flora aranesa, que se celebrarà a Salardú.
Tanmateix, aquest any el curs té dues novetats: la primera és que ha calgut fer dues edicions —del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol— a causa del gran nombre d'inscrits, que no s'han volgut perdre l'ocasió d'estudiar les plantes de la Vall d'Aran, i la segona, és que no es farà base al xalet del CEC, a causa de la remodelació que està programada per aquest estiu, sinó que estarem a l'alberg Era Garona de la Generalitat de Catalunya, proper al nostre xalet.
 
El director del 8è Curs de flora aranesa,
a la coma de Pomèro,
durant la preparació del curs [Foto: Eulàlia Nuet].

La direcció del 
8è Curs de flora aranesa va a càrrec de Josep Nuet, instructor botànic voluntari de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, que té una àmplia experiència en aquests cursos d'estiu.
Esperem que el curs d'enguany —amb dues edicions— sigui ben reeixit i permeti a tots augmentar el coneixement de les plantes i aportar noves dades per la flora aranesa.

[Text: Josep Nuet Badia; foto: Eulàlia Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari