diumenge, 6 de novembre del 2022

Participació de l'ERB-CEC a les IV Jornades d'Investigació Santboiana

 
El passat dissabte dia 29 d’octubre es van celebrar les IV Jornades d’Investigació Santboiana, en el Casal La Gralla del barri de Casablanca de Sant Boi de Llobregat, organitzades per La Rutlla – Centre d’Estudis Santboians.
 
En aquestes jornades es van presentar un total de 12 treballs de diferents temàtiques relacionades amb el patrimoni de la vila de Sant Boi de Llobregat.
 
Una de les comunicacions ha estat presentada per Valentí González, membre de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, que ha parlat de l’estudi que ha fet sobre el paisatge vegetal de la vall del Llor, un dels paratges naturals més emblemàtics del municipi santboià. 

Durant la presentació de la ponència
[Foto: María Rosa Romero]


En aquest treball es parla de fins a 27 unitats de vegetació observades durant l'estudi i es comenten les particularitats ambientals que requereixen cada una d'elles. A més, al treball s'aporten dos perfils de vegetació reals on es poden veure, d'una manera molt senzilla, com aquestes unitats es distribueixen sobre l'espai. 
 
L'esdeveniment va tenir una assistència molt notable de públic, que va agrair l'esforç dels ponents per estudiar i difondre el patrimoni cultural i natural del municipi. 
 
Els articles dels treballs presentats en aquestes IV Jornades d’Investigació Santboiana sortiran publicats en un llibre durant la primavera del 2023.
 
[Text: Valentí González; foto: María Rosa Romero]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari