dimarts, 14 de juny del 2016

El 4t Curs de flora aranesa,
al blog de referència de botànica hispànica


El blog Jolube Consultor Botánico y Editor, blog sobre noticias y libros de botánica, que és un blog de referència de botànica hispànica, ha publicat una notícia amb una relació dels cursos de botànica programats per aquest estiu. 
Com tots els lectors del nostre blog ja heu pogut observar, el blog Jolube, el tenim enllaçat amb el nostre blog, pel seu interès indiscutible.
En la llista, que podeu veure en la captura de pantalla que teniu més avall, hi figura el 4t Curs de flora aranesa, que entre el 4 i el 8 de juliol dirigirà el membre de l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya, Josep Nuet Badia.


Per a nosaltres figurar en aquesta llista de cursos, tots organitzats per institucions acadèmiques universitàries o centres de recerca, ens és una satisfacció i un estímul. També és un reconeixement a la feina continuada i rigorosa, però no exempta d'atractiu, que s'ha fet i es fa per a conèixer i comunicar el patrimoni botànic del nostre país, que certament és molt ric i divers.
Agraïm José Luís Benito, autor del blog —botànic professional i muntanyenc que es va doctorar amb una tesi sobre la flora de la vall d'Ordesa—, la gentilesa d'haver-nos inclòs a la llista que, de ben segur, ajudarà a fer conèixer més la feina científica per als aficionats que fa l'Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya.

[Text: © Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari