dimecres, 6 d’octubre del 2021

Presentació d'un llibre de records i vivències del Dr. Josep Vigo

El Dr. Josep Vigo, amic i consoci del CEC ha escrit un llibre dels records i les vivències que més l'han impressionat al llarg de la seva vida.

Li ha publicat l'editorial lleidatana, Pagès editors

La sinopsi del llibre diu: «Aquesta obra és un aplec de comentaris sobre diversos llocs i elements naturals tal com els ha vist i els ha interpretat l’autor. Han estat escollits d’entre els que li han ofert més vivències i els que més han influït en el seu esperit, de manera que reflecteixen fragments de la natura i ensems fragments de la seva personalitat. Més literaris que científics, els textos aborden certament temes de ciències naturals (topogràfics, geològics, geobotànics...), evidentment, atesa la formació biològica de l’autor i la seva especialització en botànica. Però no volen ser pas ni guies de camp ni lliçons de natura. Bàsicament pretenen traslladar al lector les impressions de l’autor davant els subjectes de què tracta, sense deixar de banda els seus records personals i les consideracions que aquells li han inspirat.»


La presentació es farà el dijous 14 d'octubre a les 19 h, a la llibreria Tòmiris, del carrer de Padilla, 242 de Barcelona.
Tal com veieu en la invitació hi participaran a més de l'autor i l'editora, uns quants amics del Dr. Vigo.
Hi esteu tots convidats... i felicitats per aquest nou llibre, Dr. Vigo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari