diumenge, 17 d’octubre del 2021

Sortida de treball i dinar de germanor de l’Equip de Recerca Botànica


Aquest dissabte passat l’Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya realitzà la sortida mensual corresponent al més d’octubre. En aquesta ocasió la jornada de treball botànic se celebrà al paratge de Salallacera (el Vallès Occidental). 

 
Tot el grup, després del dinar, davant de la masia de Salallacera
[foto: Josep Nuet Badia]

En el paratge de Salallacera estem desenvolupant un petita recerca botànica i, de mica en mica, traiem alguns resultats que publiquem a la revista Miconia (revista botànica catalana independent). 
 
Dos moments durant la recerca botànica, en la qual vam
aprofitar per explicar el funcionament de l'aplicació Zamiadroid
per fer inventaris de vegetació
[fotos, de dalt a baix: Àngels Morell i Miquel Femenia]

 
La jornada de treball botànic es va concentrar durant el matí, en què vam fer uns inventaris fitosociològics, amb els que volem caracteritzar una pineda de pinassa que hi ha en aquest indret.

A Salallacera, hi tenen casa seva la nostra companya de l’ERB Adela Martin i el seu marit, l’Antonio, que ens vam oferir un dinar a base d’una paella boníssima i d’uns postres casolans fets per la pròpia Adela i per altres companys de l’ERB. 
 
 





Diferents moments del dinar que vam poder gaudir
al porxo de la casa de l'Adela i l'Antonio
[fotos, de dalt a baix: Valentí González, Maria Congost,
Jordi Pérez, Ia Calvet, Rosa Romero i Àngels Morell]
 
 
Després del dinar encara vam tenir temps per fer una volta per aquest sector i ens vam apropar fins a la font de Salallacera on vam poder observar, entre altres coses, com la falta de pluja està afectant tota aquesta regió. 
 
A la font de Salallacera [foto: Valentí González]

Jornada de treball i de germanor entre els membres de l’Equip de Recerca Botànica, en què vam quedar molt agraïts —com sempre— amb l’hospitalitat de l’Adela i l’Antonio. Moltes gràcies!!!

Hi vam participar 23 persones que vam gaudir d’un dia mig assolellat i mig núvol i, de tant en tant, amb força calor.

[Text: Valentí González; fotografies: Ia Calvet, Maria Congost, Miquel Femenia, Valentí González, Àngels Morell, Josep Nuet, Jordi Pérez i Rosa Romero]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari