divendres, 3 d’abril del 2020

L'Equip de Recerca Botànica (ERB-CEC) inicia les Trobades del Dijous per videoconferència


L'Equip de Recerca Botànica (ERB-CEC), del Centre Excursionista de Catalunya, ha iniciat aquest dijous passat (2-IV-2020) les Trobades del Dijous, que feiem presencialment al local del CEC, per videoconferència, a causa del confinament general que hi ha al nostre país per la pandèmia del COVID19.
En aquesta ocasió hi van assistir telemàticament 13 companys socis que habitualment participen en les sessions de l'ERB-CEC. Aquest sistema ens permet saltar les barreres físiques i de distància i va permetre connectar-se als que resideixen a Barcelona com a fora: Valldoreix, Viladecans, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i Breda. També va poder connectar intermitentment i només per àudio un company que es trobava a Puerto Williams (Xile).

Un aspecte de la pantalla de l'ordinador amb els companys
connectats [Foto: Josep Nuet Badia]

La videoconferència va servir per intercanviar salutacions i explicar-nos com estàvem —tenim alguns malalts o que ja han superat el coronavirus— i també per organitzar les Trobades setmanals i decidir l'activitat que hi farem.

La propera Trobada telemàtica serà el dijous 9-IV-2020, a les 21 h.
El tema que tractarem serà: La morfologia de la família de les Compostes o Asteràcies.

La Trobada del Dijous telemàtica es farà cada dijous de 21 a 22 hores, per permetre assistir-hi als que treballen en serveis essencials.
Com totes les activitats de l'ERB-CEC estan obertes a tots els socis.

[Text i foto: Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari