divendres, 29 de maig del 2020

Novena Trobada dels Dijous de l’Equip de Recerca Botànica per videoconferència


L’Equip de Recerca Botànica del Centre Excursionista de Catalunya es continua reunint cada dijous per videoconferència, per mantenir el tarannà del grup i ja pensant en projectes per desenvolupar el curs vinent en el que, esperem, tota aquesta situació que nos ha tocat viure estigui en procés de solució.

Ahir vam celebrar la novena vídeo reunió en la que van assistir 14 participants de diferents localitats: Barcelona, Valldoreix, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Breda i Vilafranca del Penedès. 

Aquesta sessió va ser la cinquena dedicada a la determinació de sis plantes plantes a partir d’unes imatges (làmines 25-30). Les làmines de treball d'aquesta sessió de determinació i de les anteriors es poden consultar aquí

El dent de ca (Erythronium dens-canis)
L'eleusina (Eleusine tristachya ssp. barcinonensis)


Una vegada finalitzada la sessió de determinació es va presentar un projecte per al curs vinent: un estudi en un alzinar a Salallacera, una zona del municipi de Sant Llorenç de Savall. Prèviament, s’havia repartit un petit dossier sobre el tema, que durant la setmana vinent s’haurà de treballar. La feina per a la sessió següent és dissenyar entre tots el projecte de l‘estudi de Salallacera.

[Text: Valentí González; Fotos: Valentí González i Josep Nuet Badia]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari